11:30 – 14:30h.
Pondělí/Monday 5.6.
Indické máslové kuře s jasmínovou rýží
Indian butter chicken with jasmine rice
(7) 210,- CZK
Úterý/Tuesday 6.6.
Dušené hovězí na červeném víně a rozmarýnu se šťouchanými bramborami
Red wine and rosemary braised beef with mashed potatoes
(7,12) 250,-CZK
Středa/Wednesday 7.6.
Špíz z vepřové krkovičky s hranolky a česnekovým dipem
Skewer of pork neck with chips and garlic dip
( 7) 210,-CZK
Čtvrtek/Thursday 8.6.
Špagety se smetanovým špenátem, kuřecím masem a parmezánem
Spaghetti with creamed spinach, chicken and parmesan
(1,3,7) 200,-CZK
Pátek/Friday 9.6.
Bratislavská vepřová plec s houskovými knedlíky
Roasted pork shoulder with sauce and bread dumplings
(1,3,7,9,12) 180,-CZK
Sobota/Saturday 10.6.
Steak z kuřecího stehna na šalvějovém másle se zeleninovou tarhoňou
Chicken thigh steak in sage butter with vegetable pasta Tarhona
(1,3,7) 205,- CZK
Neděle/Sunday 11.6.
Vepřové řízečky s bramborovou kaší a okurkou
Pork schnitzel with potato puree und cucumber
(1,3,7,12) 200,-CZK
Seznam alergenů
- obiloviny obsahující lepek :pšenice, žito, ječmen, oves, špalda
- korýši a výrobky z nich
- vejce a výrobky z nich
- ryby a výrobky z nich
- arašídy výrobky z nich
- sójové boby a výrobky z nich
- mléko a výrobky z něj
- skořápkové plody :mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešú ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie a mandle a výrobky z nich
- celer a výrobky z něj hořčice a výrobky z ní
- sezamová semena a výrobky z nich
- oxid siřičitý a siřičitany
- vlčí bob :lupina a výrobky z něj
- měkkýši a výrobky z ní