Pondělí/Monday 8.5.
Steak z kuřecího stehna s dýňovým pyré a fazolkami na másle
Chicken leg steak with pumpkin puree and butter beans
(7) CZK 210,-
Úterý/Tuesday 9.5.
Grilovaná vepřová krkovice v majoránkové marinádě s hranolky a česnekovým dipem
Grilled pork neck in marjoram marinade with fries and garlic dip
(1,6,7) CZK 215,-
Středa/Wednesday 10.5.
Špagety alla caprese s mozzarellou a bazalkou
Spaghetti alla caprese with mozzarella and basil
(1,3,7) CZK 175,-
Čtvrtek/Thursday 11.5.
Kuře na paprice s těstovinami
Chicken with pasta
(1,3,7) CZK 210,-
Pátek/Friday 12.5.
Bramborové noky s vepřovou panenkou v rajčatové omáčce s parmezánem
Potato gnocchi with pork tenderloin in tomato sauce with parmesan cheese
(1,3,7) CZK 210,-
Sobota/Saturday 13.5.
Hovězí nudličky na kořenové zelenině s kurkumovou rýží
Beef strips with root vegetables and turmeric rice
(9) CZK 225,-
Neděle/Sunday 14.5.
Smažený sýr gouda, vařené brambory a tatarská omáčka
Fried gouda cheese, boiled potatoes and tartar sauce
(1,3,7,10) CZK 170,-
Liste der Alergens
- gluten/Gluten)
- crustaceans/Krebstiere
- Eier
- Fisch
- Erdnüsse
- Soja
- Laktose
- Haselnüsse, Walnüsse, Cashew-Nüsse, Pekannüsse, Paranüsse, Pistazien,Macadamie-Nüsse
- Sellery
- Sesam
- Schwefeldioxid und Sulfite
- Lupine
- Weichtiere